Meditatie | Ademwerk


Meditatieproject
Meditatie draagt bij aan vermindering van overmatig piekeren en andere ongezonde stressgedragingen en creëert rust en ruimte.

Misschien heb je al ervaren dat mediteren je goed doet. Toch kunnen oude patronen of de rush van het dagelijks leven een obstakel vormen om daadwerkelijk structureel te mediteren. Dan kan het helpen om voor een bepaalde tijd een commitment aan te gaan. Of misschien wil je kennismaken met meditatie, wil je 'leren' mediteren.

Yoga bij de IJssel verzorgt eens in de zoveel tijd het Meditatieproject. Een project van een maand waarin je dagelijks via WhatsApp een ingesproken meditatie ontvangt. Afhankelijk van je werk- of gezinsritme kun je de meditatie 's ochtends, 's middags of 's avonds beoefenen. Zo integreer je het mediteren soepel en eenvoudig in je leven.

De meditatiemomenten variëren van 5 tot 20 minuten. Iedere keer een verse meditatie, wisselende meditatietechnieken, en een gedegen opbouw over het geheel. Na afsluiting van het project zijn de meditaties blijvend beschikbaar.

Je kunt hieronder een korte meditatie beluisteren zodat je ervaart of mijn stem en manier van begeleiden jou past.
Project Ademwerk
Adem door de neus in 3 stukjes in (in..in..in..) en dan lang uit door de mond (uit......). Herhaal een paar keer. Voel je de verschuiving? Adem is levensenergie. Als we moe zijn, gejaagdheid ervaren, het gevoel hebben vast te zitten, of wel wat extra energie òf juist kalmte kunnen gebruiken, kan ademwerk de levensenergie opnieuw laten stromen.

Yoga bij de IJssel verzorgt eens in de zoveel tijd het Project Ademwerk. Een project van 3 weken waarin je dagelijks via WhatsApp een ingesproken ademoefening ontvangt. De intentie is om deze ademoefening die 3 tot 10 minuten in beslag neemt driemaal daags toe te passen. Zo stimuleer je de stroming van jouw levensenergie verspreid over de dag.

Iedere dag een nieuwe ademoefening, gevarieerde ademtechnieken, en een gedegen opbouw over het geheel. Na afsluiting van het project blijven de ademoefeningen beschikbaar.

Meedoen
Beide projecten zijn op donatie gebaseerd. Je committeert je aan een donatie maar bepaalt zelf de hoogte hiervan. Dit betekent dat je naderhand bepaalt welke financiele waarde jij wil koppelen aan het project. 

Volgend meditatieproject: -
Volgend project ademwerk: -
Aanmelden via info@yogabijdeijssel.nl

... Je maakt mediteren heel laagdrempelig, simpel en aards. Je verstaat de kunst in treffende woorden en beelden meditatie alledaags en helpend te maken. Dank daarvoor!
... Ben overtuigd van het nut van mediteren en jij kunt dat op een hele goede manier brengen. Ik word er rustiger door en kan beter loslaten.Contact


Lisette Knol
psycholoog
yogadocent
 
Werverdijk 30
8191 NL Werven
(Wapenveld)

0613391070
info@yogabijdeijssel.nl
www.yogabijdeijssel.nl

Instagram
LinkedIn

Agenda 2023
zaterdag 7 okt: dagje yoga!
dinsdag 31 okt: Chakradans!
 - 19.30-21.00 €25
vrijdag 24 nov: verstillingsmoment
- 19.00-21.30 €35
zaterdag 25 nov: verstillingsmoment
- 14.30-17.00 €35
zaterdag 27 jan 2024: stiltedag