Live online meditatieproject


Structurele meditatie bevordert een toestand van rust, kalmte en tevredenheid.

Het sympatische zenuwstelsel (actief bij actie en stress) wordt geluwd en de werking van het parasympatische zenuwstelsel (actief bij rust en ontspanning) wordt verruimd.

Live online meditatieproject!
Misschien heb je inmiddels ervaren dat mediteren je goed doet. Toch kunnen oude patronen of de rush van het dagelijks leven een obstakel vormen om daadwerkelijk structureel te mediteren. Gefeliciteerd! Je bent een mens!

En daarom kan het helpen om een commitment aan te gaan. Om met gelijkgezinden samen live te mediteren op een afgesproken moment.  

Yoga bij de IJssel verzorgt jaarlijks in januari, februari en maart een live online meditatieproject via het digitale Skype (werkt eenvoudig). Een project van 8 weken met 4 live meditatiemomenten per week: maandag- en woensdagavond en zaterdag- en zondagochtend. Elk meditatiemoment duurt 20 minuten. Iedere week wordt er een andere meditatietechniek toegepast. 

De meditaties woon je live bij vanuit je eigen huis. Een simpele en waardevolle manier om de effecten van meditatie dieper te implementeren in je leven.

Kosten: op donatie gebaseerd.
Voor informatie en aanmelden info@yogabijdeijssel.nl.


Contact


Lisette Knol
yogadocent
mindfulnesstrainer
psycholoog

Werverdijk 30
Werven (Wapenveld)

0613391070
info@yogabijdeijssel.nl

Yoga bij de IJssel
Praktijk bij de IJssel

Instagram
@yogabijdeijssel

Fijne cadeautip
Geef een cadeaubon
van Yoga bij de IJssel

NIEUW: Yogamassage!
Ervaar de krachtige
combinatie van yoga
en massage!