Meditatie


Meditatie draagt bij aan vermindering van overmatig piekeren en andere ongezonde stressreacties en creëert rust en ruimte. Misschien heb je al ervaren dat mediteren je goed doet. Toch kunnen oude patronen of de rush van het dagelijks leven een obstakel vormen om daadwerkelijk structureel te mediteren. Dan kan het helpen om voor een bepaalde tijd een commitment aan te gaan.

Meditatieproject
Yoga bij de IJssel verzorgt jaarlijks in de maand januari een meditatieproject. Een project van vier weken waarin je dagelijks via WhatsApp een meditatie ontvangt. Afhankelijk van je werk- of gezinsritme kun je de meditatie 's ochtends, 's middags of 's avonds beoefenen. Zo integreer je het mediteren soepel en eenvoudig in je leven.

De meditatiemomenten variëren van 5 tot 20 minuten. Iedere keer een verse meditatie, wisselende meditatietechnieken, en een gedegen opbouw over het geheel. 

Dit is een op donatie gebaseerd project. Dat betekent dat je naderhand bepaalt welke financiele waarde jij wil koppelen aan dit meditatieproject.

Je kunt hieronder een korte meditatie beluisteren zodat je ervaart of mijn stem en manier van begeleiden jou past.Doe je mee?
Volgend meditatieproject: januari 2023
Aanmelden via info@praktijkbijdeijssel.nl

... Je maakt mediteren heel laagdrempelig, simpel en aards. Je verstaat de kunst in treffende woorden en beelden meditatie alledaags en helpend te maken. Dank daarvoor!
... Ben overtuigd van het nut van mediteren en jij kunt dat op een hele goede manier brengen. Ik word er rustiger door en kan beter loslaten.Contact


Lisette Knol
yogadocent
psycholoog

Werverdijk 30
Werven (Wapenveld)

0613391070
info@yogabijdeijssel.nl

Yoga bij de IJssel
Praktijk bij de IJssel

Instagram
@yogabijdeijssel